Nieuws

Nieuws

proWIN legt de focus opnieuw op de live-verkoop

Na twee jaar met een bovengemiddeld aandeel online formats, stond 2022 duidelijk weer in het teken van aanwezigheidsevenementen: het quotum van de online-demo's daalde met 40% in het voordeel van de live-productdemo's en zette de klassieke proWIN-demo weer op de kaart.

Project „Schule der Nachhaltigkeit“ (School voor duurzaamheid) – tweede netwerkbijeenkomst

Op uitnodiging van de proWIN pro nature stichting vond op 30  september jl. de tweede netwerkbijeenkomst van de "Schule der Nachhaltigkeit" plaats in de proWIN Akademie. Het project "Schule der Nachhaltigkeit" is in 2019 van start gegaan. Het fungeert als overkoepelend project voor duurzame scholingsontwikkeling in het Saarland en zet zich in om de daarvoor noodzakelijke processen op gang te brengen.

proWIN ondersteunt als partner de WORLD CLEANUP DAY 2022

Dit jaar heeft proWIN als partner het grootste maatschappelijke project ter wereld ondersteund. Hiervoor deed het directe verkoop bedrijf onder het motto "proWIN Cleanup 2022" een beroep op zijn Europese verkoopteam om collectief afval in te zamelen.

proWIN Cleanup Day 2021 steunt wereldwijde actiedag

In het kader van de internationale World Cleanup Day - het grootste burgerproject ter wereld - heeft proWIN onder de actienaam "proWIN Cleanup Day 2021" zijn verkoopteam opgeroepen om collectief afval in te zamelen in Duitsland en in het Europese buitenland.

proWIN gecertificeerd als klimaatneutraal bedrijf 2020

In 2020 werd proWIN Winter GmbH door CLIMATE EXTENDER en Gold Standard Climate Security & Substainable Development officieel benoemd tot klimaatneutrale onderneming en gecertificeerd voor de duur van twee jaar.

proWIN Cleanup Day - wij pakken aan

Op 18 september starten we met een sensationele milieu actie. In het kader van de internationale World Clean Up Day wil proWIN met behulp van zijn verkooppartners het grootste afvalinzamel team van Europa samenstellen.

DIGITAL BUSINESS AWARD 2020

Network-Karriere verleent proWIN de DIGITAL BUSINESS AWARD 2020 als bijzondere erkenning voor de ondersteuning van zijn verkooppartners.

Record donatie voor RTL donatiemarathon

Ondersteuning voor sociale projecten over de hele wereld, daar mag de hele proWIN-familie trots op zijn. In 2010 bereikten wij de hoogste individuele donatie die ooit werd geregistreerd bij de RTL Spendenmarathon.