Nieuws-Details

proWIN winnaar bij de 27e „Großer Preis des Mittelstandes“

Grote middenstandsprijs (Oskar-Patzelt-stichting)

Düsseldorf/Illingen. proWIN Winter GmbH uit Illingen/Saar is dit jaar in de prijzen gevallen bij de „Grote Middenstandsprijs 2021" in de economische regio Rheinland-Pfalz/Saarland.

De onderscheiding werd feestelijk overhandigd tijdens het gelijknamige gala op 25 september in Düsseldorf.

proWIN wist de jury op alle punten te overtuigen.  Als enige economische onderscheiding in Duitsland speelt bij de "Grote Middenstandsprijs" ook het bedrijf in zijn geheel - waaronder zijn complexe rol in de samenleving - een rol. Doorslaggevende criteria waren de algemene ontwikkeling van de onderneming, het scheppen van banen en arbeidszekerheid, innovatie en modernisering, betrokkenheid bij de regio en klantenservice.

De Duitse ondernemingsprijs is een visitekaartje voor het middenstandsbedrijf met verkoopactiviteiten in heel Europa en voor het Saarland als vestigingsplaats.

Meer informatie over proWIN onder www.prowin.nl

 

Feiten "Großer Preis des Mittelstandes" wedstrijd

De economische wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de Oskar-Patzelt-stichting: opgeven als kandidaat is alleen mogelijk als men door derden wordt genomineerd voor deelname. In 2021 hebben 4.674 Duitse ondernemingen deze entreekaart ontvangen. 667 hiervan bereikten met hun aanvraag de juryfase en voldeden aan de voorwaarde om zich in de regionale groep kandidaat te stellen voor een onderscheiding.

proWIN pers en proWIN pers contact

proWIN pers

proWIN pers bevat informatie voor uw redactionele berichtgeving.

proWIN pers contact

Hebt u nog vragen? Neem contact op met het proWIN voorlichtingsteam.

Ga terug