Akademieprofiel

Over de proWIN Akademie

Geschiedenis en taken

Bildung und Service GmbH (B+S) werd op 1 januari 2014 opgericht als dochteronderneming van proWIN Winter GmbH en is sindsdien verantwoordelijk voor de opleidingen van het bedrijf. Zij organiseert en coördineert uitgebreide opleidingen en vervolgopleidingen en biedt ondersteuning aan , realiseert stimulerende activiteiten en organiseert verschillende .

Met de moderne proWIN Akademie is de lang gekoesterde visie om de nadruk te leggen op opleiding en bijscholing - voor ondernemersdoeleinden en voor de individuele persoonlijkheidsontwikkeling verwezenlijkt. Een visie die gezamenlijk wordt gedragen en voortdurend verder wordt ontwikkeld door de succesvolle verkoopleiding, het proWIN management en het Akademieteam.

Opleidingsconcept op maat

Wij doen er alles aan om altijd het beste voor onze verkooppartners te bieden. De proWIN Akademie in Landsweiler-Reden is daarom veel meer dan een normaal opleidings- en bijscholingscentrum. Met haar scholingsconcept op maat begeleidt ze verkooppartners vanaf de eerste stappen tijdens het startseminar tot aan de opleiding tot leidinggevende. Bijna dagelijks worden ter plaatse seminars, scholingen en vervolgscholingen gehouden - dit correspondeert met een frequentie van ongeveer 15.000 personen per jaar die intern worden geschoold. Daarnaast zijn er diverse online aanbiedingen.

Om de afstanden tot de Startseminars voor kandidaten zo kort mogelijk te houden, zijn drie extra Akademie locaties geopend: In juni 2016 de Akademie Zuid in Aalen-Ebnat (Baden-Württemberg), in juli 2017 de Akademie Noord in Ellerau bij Hamburg en in september 2022 de dag-Akademie Schwarzwald in Altensteig-Überberg.

Uniek in de branche: Leidinggevenden kunnen zich ook kwalificeren als "proWIN verkoop professionals en leidinggevenden in de directe verkoop" door de samenwerking met het Saarlandse Handels- en Industrieel Centrum (IHK).

Geïnteresseerden bezoeken het proWIN Startseminar en luisteren naar een lezing

Uw start als verkooppartner

Als onafhankelijk proWIN-consulent profiteert u van een eerlijk verkoopsysteem en krijgt u de kans om uw vaardigheden voortdurend te ontwikkelen. Als u uw enthousiasme voor proWIN producten met anderen wilt delen, bent u al op de goede weg.

Meer Ontdekken

proWIN Seminars

proWIN seminars brengen u niet alleen de nodige kennis bij, maar helpen u ook om persoonlijk en als team te groeien - en dit alles kosteloos. Ervaren referenten uit de verkoop geven tips, begeleiden en ondersteunen zo de (potentiële) consulenten in hun carrière.

Meer ontdekken