proWIN Seminars

In de proWIN Akademie bieden wij u inzicht in de consulentenactiviteiten bij proWIN. Hier kunt u met eigen ogen zien welke voordelen een proWIN carrière u te bieden heeft.

Nadat u uw eerste stappen op de carrièreladder met succes heeft volbracht, begeleiden wij u op weg naar uw carrière als leidinggevende.

proWIN Seminars

De proWIN seminars en workshops zijn inhoudelijk op elkaar afgestemd en worden geleid door ervaren sprekers uit de verkoop. Als je de stap naar het hoger niveau met succes hebt behaald, krijg je de kans om je te ontwikkelen tot leidinggevende en kun je zelfs een IHK-certificaat behalen.

De individuele seminars worden niet alleen gekenmerkt door een praktijkgerichte kennisoverdracht. proWIN hecht ook veel belang aan een goede sfeer die motiveert en de teamgeest bevordert - hiertoe behoren geselecteerde hotels en een hoogwaardige catering, evenals een gevarieerd entertainment programma.

Bovendien biedt de proWIN Akademie een voortdurend groeiend online scholingsprogramma met compacte leereenheden die gemakkelijk thuis kunnen worden voltooid.

 

Jouw instap naar de opstap: Startseminar

In de proWIN Akademie bieden we u een uitgebreid inzicht in de consulenten activiteiten bij proWIN - en dit op drie locaties.

Maak kennis met ons: in onze centrale Akademie Landsweiler-Reden (Saarland), de dag-Akademie Noord in Ellerau bij Hamburg, Zuid in Aalen-Ebnat (Baden-Württemberg) en de dag-Akademie Schwarzwald in Altensteig-Überberg. Hier kunt u met eigen ogen zien welke voordelen een proWIN carrière u te bieden heeft. Het startseminar kan ook online worden bijgewoond.

Akademie Schiffweiler

Schiffweiler

Meer Ontdekken
Akademie Ellerau

Ellerau

Meer ontdekken
Akademie Aalen-Ebnat

Aalen-Ebnat

Meer ontdekken
Akademie Altensteig

Altensteig

Meer ontdekken

Voortdurende opleidingen

  • Wollerseminar: In het 4-sterren Dorint-Hotel direct aan de Nürburgring verdiept u uw kennis op alle gebieden van uw verkoopactiviteiten - van de omzetstijging tot de eerste stappen bij de oprichting van een bedrijf.
  • Macherseminar: Het tweedaagse seminar is een voorbereiding op het leidinggeven met behulp van strategische doelplanning. De locatie is de proWIN Akademie in Landsweiler-Reden.
  • Bronsseminar: In de natuurlijke omgeving van de Jägersburger Weihers overwint u uw grenzen en leert u hoe u met uw team vooruitgang boekt - zo staan de thema's groei en werven centraal.
  • Zilverseminar: In het edele 4-sterren Hotel & Spa Seezeitlodge direct aan de oever van het Bostalmeer ligt de nadruk op het stellen van doelen en het verkennen van nieuw potentieel - u ontwikkelt strategieën die een stabiele groei bevorderen.
  • Goud seminar: op het zonnige eiland Mallorca wisselen deelnemers ideeën uit met andere top leidinggevenden. Je leert hoe je verder kunt stijgen door gerichte communicatie en strategische planning.
  • Platinum seminar: je zet de volgende stappen op weg naar directie samen met de beste sprekers voor het adembenemende panorama van de Alpen - in het 5-sterren Hotel A-ROSA Kitzbühel.
  • Leiderschap workshops: Onderhoudende trainingen in kleine groepen van 15 tot 20 deelnemers helpen om succesvol leiderschap aan te leren - op een praktijkgerichte manier en met de passende feedback.

IHK-CERTIFICAAT

Verkooppartners hebben de mogelijkheid om vervolgopleidingen aan de proWIN Akademie te combineren met een landelijk erkend certificaat van het IHK.