proWIN demonstratie gastvrouw /-heer

proWIN-demo gastvrouw/gastheer

Word gastvrouw of gastheer

Heeft u zin om een proWIN-demonstratie te houden? Graag! Beslis samen met uw proWIN consulent of u liever een live-demo of een online-demo wil organiseren.

Als bedankje voor uw inzet krijgt u een boekingsgeschenk. Zijn uw gasten enthousiast tijdens een demonstratie? Dan profiteert u ook mee en kunt u zich, afhankelijk van de omzet, verzekeren van nog meer geschenken.

Hoe kan ik een proWIN consulent vinden?

Met de proWIN-zoekfunctie kunt u uw persoonlijke aanspreekpartner direct online vinden. Uw keuze is niet bindend - u heeft de mogelijkheid om op elk moment een andere consulent te kiezen.

Zoekopdracht starten

Hoe werkt het proWIN beloningssysteem voor proWIN-demo gastvrouwen/gastheren?

Direct bonussen

  • Voor een demo omzet tussen de € 400 en € 599 ontvangt u als gastvrouw/-heer van een proWIN demo of een proWIN online-demo een extra succesgeschenk naar keuze (u kunt kiezen uit de aanbiedingen).
  • Als er tijdens een demonstratie 3 andere, vaste demonstraties worden geboekt, ontvangt de gastvrouw/-heer een extra succesgeschenk.

Het geschenkensysteem geldt natuurlijk ook voor online-demonstraties - bovendien zijn er hiervoor speciale geschenkenacties.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk eens naar de huidige geschenkenselectie voor proWIN gastvrouwen/-heren.

Uw start als proWIN verkooppartner

Als onafhankelijk proWIN-consulent profiteert u van een eerlijk verkoopsysteem en krijgt u de kans om uw vaardigheden voortdurend te ontwikkelen. Als u uw enthousiasme voor proWIN producten met anderen wilt delen, bent u al op de goede weg.

verkooppartner worden